Представници студентске организације Kлуб за друштвене односе Правног факултета Универзитета у Београду, посетили су 25. марта Канцеларију за борбу против дрога Владе Републике Србије и том приликом се упознали са радом, организацијом и активностима Канцеларије, као органом државне управе. Поред тога, представљени су им најновији трендови у области политика дрога, како у земљи, тако и на међународном нивоу, као и превентивни начини деловања, посебно међу интересном популацијом.

Kлуб за друштвене односе је званична студентска организација Правног факултета Универзитета у Београду и већ годинама представља једну од најснажнијих и најбројнијих организација на Правном факултету. Циљне области деловања предметне организације су: побољшање студентског стандарда, активно укључивање младих у друштвене токове у области промоције културе и образовања, развијањe еколошке свести, спровођење хуманитарних активности уз реализацију пројеката из области социјалне заштите (запошљавање, образовање, становање), промоција студентских делатности у разним сферама друштвеног живота, организовање посета државним институцијама у упознавању студената са радом истих, аплицирањa за пројекте у државним органима и јавним удружењима и др.

Студенти су активно учествовали на састанку постављајући бројна питања на која им је исцрпно одговарао директор Канцеларије, господин Милан Пекић. Такође, исказали интересовање за област политика дрога и могућност обављања стручне праксе у Канцеларији за борбу против дрога. Канцеларија за борбу против дрога је у претходном периоду имали добру сарадњу са образовним институцијама, те ће се иста наставити и у наредном периоду.