У просторијама Градске управе града Зрењанина, 27. априла 2022. године одржан је састанак Градоначелника Зрењанина, господина Сима Салапуре; Канцеларије за борбу против дрога Владе Републике Србије на челу са директором, господином Миланом Пекићем, као и представника Хуманитарне организације „Рето-има наде“. Тема састанка била је упознавање званичника Града Зрењанина са тренутним активностима Канцеларије, дискусија о ситуацији из области политика дрога у Граду Зрењанину, као и о ХО „Рето-има наде“ која у својој заједници омогућава рехабилитацију и ресоцијализацију бивших корисника психоактивних супстанци.

Господин Салапура је указао на планиране активности када је у питању борба против дрога у Зрењанину, и истакао добру вољу Градске управе града Зрењанина када је у питању сарадња са Канцеларијом, али и организацијама цивилног друштва, те да је у будућности могуће очекивати интензивирање активности ХО „Рето-има наде“ и на подручју овог града. С тим у вези, истог дана је одржана интерактивна дискусија у Градској библиотеци, у организацији представника ХО „Рето- има наде“.

Говорећи о посети локалној самоуправи и градоначелнику Зрењанина, директор Канцеларије за борбу против дрога Владе Републике Србије, господин Милан Пекић истакао је да је градоначелник господин Симо Салапура изразио разумевање и интересовање за предлоге и активности Канцеларије за борбу против дрога.